Путин  уби половината от мен, половината от сърцето и душата

...
Путин  уби половината от мен, половината от сърцето и душата
Коментари Харесай

Юлия Навална: Не ме е страх, ще продължа делото на Алексей

Путин  умъртви половината от мен, половината от сърцето и душата ми. Това съобщи във видеобръщение вдовицата на Алексей Навални - Юлия. Тя даде обещание, че ще продължи делото на брачна половинка си.

" Не трябваше да съм на това място, не трябваше да протоколирам това видео. Трябва да има различен човек на мое място. Но този човек беше погубен от Владимир Путин ", споделя тя при започване на своето слово.

" Преди три дни Владимир Путин умъртви брачна половинка ми Алексей Навални. Путин умъртви бащата на децата ми. Путин ми лиши най-ценното, което имах. Но Путин също ви лиши Навални. Заедно с него той искаше да убие нашата вяра, нашата независимост, нашето бъдеще. Унищожи най-хубавото доказателство, че Русия може да бъде друга, че сме мощни, че сме смели и желаеме да живеем друго ", споделя още опечалената брачна половинка.

Тя приканва за обединяване в името на Навални.

" През всичките тези години бях до Алексей. Но през днешния ден желая да съм покрай теб, тъй като знам, че си изгубил толкоз, колкото и аз. Убивайки Алексей, Путин умъртви половината от мен, половината от сърцето и душата ми. Но към момента имам другата половина и тя ми споделя, че нямам право да се откажа. Ще продължа делото на Алексей Навални. Продължавайте да се борите за страната ни. И те поканвам да застанеш до мен. Да споделяме освен тъгата и безкрайната болежка, която ни обгръща и пуска. Моля ви да споделите моя яд “, сподели в апела си Юлия Навальная.
 
" Има нещо срамно в това да не правиш нищо. Да им позволиш да те плашат. Това, от което се нуждаем, е свободна, мирна и щастлива Русия. Прекрасната Русия на бъдещето, за която брачният партньор ми толкоз мечтаеше. Това е, от което се нуждаем.

„ Това е страната, в която желая да пребивавам и децата ни да порастват. Това е страната, която желая да изградим дружно с вас. Страната, която си представяше Алексей Навални. Това е единственият метод – никой различен – по който немислимата жертва, която направи, няма да е била безрезултатна. Не се опасявам. Не се опасявайте и вие ", съобщи още тя.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР